Vrienden van De Marconisten

Shantykoor De Marconisten mag zich verheugen in de warme belangstelling van een grote groep trouwe fans. Veel van hen wonen zo vaak als mogelijk onze openbare optredens bij en hebben waarschijnlijk elke CD van ons koor al in hun bezit. Omdat wij graag iets wilden terugdoen voor onze trouwe fans hebben wij de ‘Vrienden van De Marconisten‘ opgericht.

Shantyfestival De Marconisten Allemaal vrienden

Bent u nog geen lid van ‘de vrienden’ maar houdt u ook zo van die stoere en ritmische shanty’s? Van de ontroerende, melancholische maar soms ook ondeugende liederen over de zee? Spreekt de manier waarop Shantykoor De Marconisten deze liedjes vertolkt u aan? Dan nodigen wij u van harte uit om ook lid te worden van ‘Vrienden van De Marconisten‘.
Lid bent u al vanaf  € 20,00 per jaar! Daar krijgt u natuurlijk wel iets voor terug!

  • U krijgt jaarlijks twee vrijkaarten (inclusief koffie/thee) voor aanvang van het exclusieve Vriendenconcert dat één maal per jaar door Shantykoor De Marconisten wordt georganiseerd;
  • U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de locaties en tijden van onze openbare optredens;
  • De opbrengst van de lidmaatschapsgelden wordt verder onder andere besteed aan het verzorgen van gratis optredens in zorginstellingen.

Wordt lid door het contactformulier ‘Vrienden van De Marconisten’ volledig in te vullen en daarna digitaal te verzenden.

U kunt ook een mailtje sturen naar bericht@shantykoordemarconisten.nl

Wij heten u van harte welkom!

Vrienden van de Maronisten


Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:

E-mail adres*:

Hierbij machtig ik de penningmeester van De Marconisten
om 20,00 EUR jaarlijks van mijn rekening af te schrijven.

Bankrekeningnummer*:
(Ibannummer)

Uw bericht:

captcha
Vul de code in:


* Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht